Бивш собственик на московската фабрика «Меншевик» устрои кървава саморазправа в предприятието, предават

...
Бивш собственик на московската фабрика «Меншевик» устрои кървава саморазправа в предприятието, предават
Коментари Харесай

Бивш директор на московска фабрика откри стрелба и се барикадира в нея

Бивш собственик на московската фабрика «Меншевик» устрои кървава разпра в предприятието, предават съветските медии.

По предварителни данни от полицията, той се появил с оръжие след спор със настоящето управление и прострелял дежурният охранител на портала. " Сега върви из предприятието и стреля ", настояват източници, представени от ТАСС.  Най-малко още четирима са ранени, а в полицията са постъпили над 10 сигнала от инцидентно преминаваща в региона на фабриката, които по знамение не са потърпевши, откакто някогашният началник стрелял и по тях. 

Нападателят е Иван Аверянов, някогашен шеф на " Меншевик ", заяви съветското издание на Business FM, което съумяло да се свърже с него по телефона. Пред Business FM той декларирал: " Аз съм шеф! Тук съм, барикадирал съм се и ще се удрям до край. Кавказка тайфа, отпред с двама прокурори ми взеха фабриката посредством подправени документи. Разориха ме!. Имам 8 деца и от четири години пребивавам в боязън. Тази заран пристигам на работа и ме посрещат с взлом, с револвери, с оръжия. Не атакувам, а се защитавам с изцяло законно оръжие. Ако остана жив, ще се удрям до край. Спецчастите към този момент са ме обкръжили. Всичко е наред, или ще се предам, или ще изстрелвам.

По данни на Mash, на 18 януари догодина арбитражният съд на Москва е трябвало да преглежда иск за банкрут на фабриката  " Меншевик ", поради която е почнала стрелбата.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР